Yritykset ja taloyhtiöt

Yritykset ja taloyhtiöt

TURKULAISEN TIPITEKIN LÄMMITYSRATKAISUJA OVAT HYÖDYNTÄNEET
MONET YRITYKSET JA TALOYHTIÖT VARSINAIS-SUOMESSA.

MAALÄMPÖ

LÄMMÖN-TALTEENOTTO

ILMAVESILÄMPÖPUMPUT

AURINKOSÄHKÖ-JÄRJESTELMÄT

SÄHKÖAUTOJEN LATAUSINFRA

ASIANTUNTIJA-PALVELUT

Lämmitysratkaisut ja muut LVIS-palvelut

Monet yritykset ja taloyhtiöt Turun, Raision, Naantalin ja koko Varsinais-Suomen alueella ovat valinneet Tipitekin silloin, kun kohteeseen on etsitty energiatehokasta lämmitysratkaisua, joka istuu optimaalisesti kohteen sekä sen käyttäjien tarpeisiin. Vaakakupissa on tällöin painanut paitsi vahva asiantuntemus myös alan parhaimmat laitteet, sekä mahdollisuus saada koko urakointi yhdeltä yritykseltä yhdellä kertaa.

Esimerkiksi kokemukset maalämmöstä ovat olleet niin onnistuneita, että palveluumme on turvauduttu jatkossakin, kun eteen on tullut järjestelmien huolto tai muu LVI-urakka, sähkötyöt mukaan lukien. Lämmitysratkaisujen ja muiden teknisten toteutusten hankkimisen helppous on ollut asia, jota asiakkaamme arvostavat.

Katso, mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme. Tutustu myös taloyhtiöiden energiansäästöratkaisuihin ja pyydä tarjous omalle kohteellesi! Olemme ilomielin apuna, kun haluat parantaa rakennuksesi taloteknisiä järjestelmiä.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

ASIAKKAAMME SUUSTA

MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄ TALOYHTIÖÖN

Yhteistyömme alkoi, kun tilasimme maalämpöjärjestelmän asennuksen isännöimäämme taloyhtiöön. Tipitekiin päädyimme projektia ohjaavan ulkopuolisen suunnittelijan suosituksesta, jolla oli kokemusta heistä useiden projektien kautta. Tarjousta pyydettiin kuudelta eri toimijalta ja lopuksi päädyimme Tipitekiin hyvän hinta-laatusuhteen, heidän tarjouksensa yksityiskohtien ja suunnittelijan suosituksen takia. Maalämpöjärjestelmän asennus valmistui alkusyksystä 2016. Projekti sujui kivuttomasti ja ennen kaikkea se toteutui ilman ylimääräisiä työkatkoja tai yllättäviä lisälaskuja. Tipitek reagoi nopeasti yhteydenottopyyntöihin sekä palautteeseen. Yli 10 vuoden isännöintikokemuksella voin sanoa Tipitekin hoitaneen projektin sujuvasti läpi ja taloyhtiön etu mielessä. Yrityksenä Tipitek on ketterä ja ammattimainen. Urakan jälkeen he toteuttivat meille vielä urakan ulkopuolisia jälkitöitä pyynnöstämme. Yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin.

– Janne Dolmatoff, Aboa Isännöintipalvelut Oy


RIVITALOSANEERAUKSEN MAALÄMPÖPROJEKTI

Yhteistyömme Tipitekin kanssa alkoi vuonna 2014 rivitalosaneerauksen maalämpöprojektin puitteissa. Tämän jälkeen yhteisiä projekteja on ollut useita. Yritys oli minulle tuttu vanhojen yhteyksien kautta. Yrityksen ydinhenkilöillä on kykyä oppia uutta sekä aito halu tehdä asiat niin hyvin kuin mahdollista. Asioihin tartutaan niiden vaatimalla vakavuudella ja haasteista selvitään hyvin myös esim. talvitoteutuksessa. Erityisen vahva etu Tipitekillä on se, että he tarjoavat urakoimiinsa kohteisiin myös sähköasennusta, jolloin kyseisiä tehtäviä ei tarvitse teettää aliurakoitsijalla. Tipitekillä on fiksu ja pitkälle vievä työskentelytapa.

– Energiakonsultti, Turun seutu

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]