Rahoitus

Rahoitus

JOUSTAVAT MAKSUEHDOT ESIM. LÄMPÖPUMPUN TAI MUUN LVIS-TEKNIIKAN HANKKIMISEEN.
TUTUSTU TIPITEKIN RAHOITUKSEEN JA TEE RAHOITUSHAKEMUS!

LYHENNÄ LÄMPÖPUMPPUASI SUORAAN SEN TUOTTAMALLA SÄÄSTÖLLÄ

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta – ilman takauksia. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Kaikki tämä mahdollistaa helpon tavan tarjota juuri sinulle sopivaa rahoitusratkaisua. Samalla vältät suuremman menoerän kerralla.

Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Nopeat sähköisen palvelun ominaisuudet takaavat sinulle nopean ratkaisun joustavaan rahoitukseen.

Luottopäätöstä hakiessasi kannattaa hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma.

Muista tuotteeseen liittyvistä kustannuksista, esimerkiksi toimituksesta tai asennuksesta, sovitaan erikseen myyjän kanssa.

OP:N Rahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OPn rahoituksella.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

• Rahoitus 1 000–30 000 €.
• Joustava takaisinmaksuaika.
• Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
• Laskutuspalkkio 7 €/kk.
• Aina vähintään 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa luoton alkuun.
• Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain.
• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
• Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
• Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,68 % (04/18), kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 4/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 270,48 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 330,00 € minimilyhennyksin (3,3 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 35 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Rahoituslaskuri

LÄHILÄMPÖ-RAHOITUS MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄLLE

Lähilämpö-malli on rahoituskeino ilman luottoa. Projekti kustannetaan syntyvillä energiasäästöillä. Aluksi projektin rahoittaa St1 ja kiinteistö "lunastaa" järjestelmän itselleen sitä mukaa, kun energiasäästöt tuottavat kiinteistölle taloudellista säästöä. Maalämpö maksaa itsensä takaisin n. 5-15 vuodessa riippuen kiinteistöstä.

St1 huolehtii kaikista maalämpöjärjestelmän kustannuksista ja ylläpidosta sopimuskauden ajan. Saat maalämpöjärjestelmän veloituksetta omaksesi sopimuskauden päätyttyä, jolloin se alkaa kerryttää energiasäästöjä kiinteistölle. Säästät heti järjestelmän hankittuasi 10-30 prosenttia lämmityskustannuksissasi. Kun investointi on maksanut itsensä takaisin, nousevat säästösi jopa 70 prosenttiin!

Lähilämpö on huoleton lämmitysratkaisu, jonka asentavat asiantuntevat asentajamme. Lähilämpö soveltuu monenlaisiin ja -kokoisiin kiinteistöihin.

Lähilämpö on myös ekologinen. Laitteiston tarvitsema sähköenergia tuotetaan tuulivoimalla, joten käytössäsi on lähes päästötön lämmitysjärjestelmä!

Maalämpöjärjestelmä on arvokas sijoitus ja joillekin taloyhtiöille ja kiinteistöille liian kallis investointi. Lähilämpö mahdollistaa maalämpöjärjestelmään sijoittamisen ilman lainaa.

Kysy lisää

ST1-ENERGIARAHOITUS

St1-Energiarahoitus on tarkoitettu yksityis- ja yritysasiakkaiden kiinteistöjen uusiutuvan energian tai kuivatusjärjestelmien investointeihin. Rahoitusmuoto mahdollistaa siirtymisen päästöttömän uusiutuvan energian käyttäjäksi ilman omaa investointia. Lyhennät lainaa lämpöpumppujärjestelmän tuottamilla säästöillä.

Miksi maksaisin rahoituksella?

St1-Energiarahoitus on joustava maksutapa. Vältät suuremman menoerän kerralla ja maksat hankintasi pienissä erissä. Voit kätevästi itse valita haluamasi takaisinmaksuajan ja sinulle sopivan kuukausierän ilman vakuuksia tai takaajia. St1-Energiarahoituksen voit maksaa maksusuunnitelmaa nopeammin tai jopa kerralla lyhentää koko summan pois.

St1-Energiarahoitus

Lainasummat 4.000 € – 40.000 €

  • Luottoaika 1-10 vuotta
  • Kiinteä korko 6 % ja kuukausierä
  • Vakuudeton laina, puhtaat luottotiedot ja hyväksytty luottopäätös edellytetään
  • Saat St1-Energiarahoituksen kiinteistösi energiainvestointeihin yhteisvastuullisesti muiden omistajien kanssa
  • Soveltuu myös kiinteistösi kuivatus- ja salaojainvestointeihin
  • Saat lainahakemuksen ja hyväksytyn luottopäätöksen myyjältäsi
  • Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma
  • Maksat korkoa vain toteutuneelta laina-ajalta

Tyypillinen St1-Energiarahoituksen kertaluotto 20.000 €, sopimusaika 10 vuotta, kuukausierät 222,04 €. Luottokustannukset yhteensä 6.644,92 €, todellinen luottohinta 26.644,92 €, todellinen vuosikorko 6 %.

Resurs Bank Rahoitus

Poikkea liikkeeseemme, täytetään hakemus yhdessä!

Voit halutessasi täytää hakemuksen etukäteen.

Lataa hakemus tästä »
Yleiset tilitehdot
Erityiset tiliehdot

Luotonantaja:
Resurs Bank AB
PL 3900
FI-00002 Helsinki
Puhelin asiakaspalvelu: 09-622 43 08
Faksi asiakaspalvelu: 09-622 43 59

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 9-17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA