Rahoitus

Rahoitus

TIPITEKIN KAUTTA SAAT RAHOITUKSEN MAALÄMPÖ- JA MUILLE ENERGIAJÄRJESTELMILLE.
TUTUSTU JA TIEDUSTELE MEILTÄ LISÄÄ!

MAKSA KÄTEVÄSTI ERISSÄ

LÄHILÄMPÖ-RAHOITUS MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄLLE

Pähkinänkuoressa Lähilämpö-malli on rahoituskeino ilman luottoa. Projekti kustannetaan syntyvillä energiasäästöillä niin, että St1 rahoittaa projektin aluksi, ja sitä mukaa kun energiasäästöt tuottavat kiinteistölle taloudellista säästöä, kiinteistö ikäänkuin lunastaa järjestelmän itselleen. Maalämpö maksaa itsensä takaisin n. 5–15 vuodessa riippuen kiinteistöstä.

Perinteisesti maalämpöjärjestelmä on arvokas sijoitus ja joillekin taloyhtiöille ja kiinteistöille liian kallis investointi. Lähilämpö mahdollistaa maalämpöjärjestelmään sijoittamisen ilman lainaa.

St1 huolehtii kaikista maalämpöjärjestelmän kustannuksista ja ylläpidosta sopimuskauden ajan. Sopimuskauden jälkeen saat maalämpöjärjestelmän veloituksetta omaksesi, jolloin se alkaa kerryttää energiasäästöjä kiinteistölle. Säästät heti järjestelmän hankittuasi 10-30 prosenttia lämmityskustannuksissasi. Kun investointi on maksanut itsensä takaisin, nousevat säästösi jopa 70 prosenttiin!

Lähilämpö on myös ekologinen. Laitteiston tarvitsema sähköenergia tuotetaan tuulivoimalla, joten käytössäsi on lähes päästötön lämmitysjärjestelmä!

Lähilämpö on huoleton lämmitysratkaisu, jonka asentavat asiantuntevat asentajamme. Lähilämpö soveltuu monenlaisiin ja -kokoisiin kiinteistöihin.

KYSY LISÄÄ!

ST1-ENERGIARAHOITUS

St1-Energiarahoitus on tarkoitettu yksityis- ja yritysasiakkaiden kiinteistöjen uusiutuvan energian tai kuivatusjärjestelmien investointeihin. Rahoitusmuoto mahdollistaa siirtymisen päästöttömän uusiutuvan energian käyttäjäksi ilman omaa investointia. Lyhennät lainaa lämpöpumppujärjestelmän tuottamilla säästöillä.

Miksi maksaisin rahoituksella?

St1-Energiarahoitus on joustava maksutapa. Vältät suuremman menoerän kerralla ja maksat hankintasi pienissä erissä. Voit kätevästi itse valita haluamasi takaisinmaksuajan ja sinulle sopivan kuukausierän ilman vakuuksia tai takaajia. St1-Energiarahoituksen voit maksaa maksusuunnitelmaa nopeammin tai jopa kerralla lyhentää koko summan pois.

St1-Energiarahoitus

Lainasummat 4.000 € – 40.000 €

  • Luottoaika 1-10 vuotta
  • Kiinteä korko 6 % ja kuukausierä
  • Vakuudeton laina, puhtaat luottotiedot ja hyväksytty luottopäätös edellytetään
  • Saat St1-Energiarahoituksen kiinteistösi energiainvestointeihin yhteisvastuullisesti muiden omistajien kanssa
  • Soveltuu myös kiinteistösi kuivatus- ja salaojainvestointeihin
  • Saat lainahakemuksen ja hyväksytyn luottopäätöksen myyjältäsi
  • Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma
  • Maksat korkoa vain toteutuneelta laina-ajalta

Tyypillinen St1-Energiarahoituksen kertaluotto 20.000 €, sopimusaika 10 vuotta, kuukausierät 222,04 €. Luottokustannukset yhteensä 6.644,92 €, todellinen luottohinta 26.644,92 €, todellinen vuosikorko 6 %.

TIPITEKIIN OVAT LUOTTANEET USEAT YRITYKSET JA TALOYHTIÖT

TURUN SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA!

TUTUSTU PALVELUIHIMME

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]