Maalämpö

Maalämpö

MAALÄMPÖ TALOYHTIÖÖN? POISTOILMAN LÄMMÖNTALTEENOTTO AJATUKSISSA?
TUTUSTU TIPITEKIN MAHDOLLISUUKSIIN! PALVELEMME TURUSSA JA KOKO VARSINAIS-SUOMESSA.

MEILLÄ ON MONIA ENERGIAN­SÄÄSTÖ­RATKAISUJA TALOYHTIÖILLE JA YRITYKSILLE

Maalämpö Tipitekiltä taloyhtiöön tai yrityksen kiinteistöön on fiksu valinta. Tarjoamme asiakkaillemme maalämpöpumput ja maalämpöjärjestelmät, asennukset sekä jälleenmyynnin Turun, Raision, Naantalin ja koko Varsinais-Suomen alueella. Valikoimissamme on vain markkinoiden parhaita, tunnettujen maahantuojien maalämpöpumppuja, joiden merkkeihin ja malleihin luotamme ja joiden asennustöistä henkilökunnallamme on vuosien kokemus.

Onko maalämpö taloyhtiösi tai yrityksesi harkinnassa? Lue seuraavasta lisää maalämmön hyödyistä ja pyydä tarjous! Kerromme myös edistyksellisestä poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmästä (LTO).

Maalämpö taloyhtiöön tai liikekiinteistöön

MAALÄMMÖN ENERGIATEHOKKUUS

Maalämpö on erittäin energiatehokas ratkaisu yksityisasumisen lisäksi liikekiinteistöihin sekä taloyhtiöihin. Ammattimaisesti asennettu maalämpö takaa isoihinkin kiinteistöihin toimintavarman ja kustannustehokkaan lämmitystavan Suomen vaativissa, talvisissa olosuhteissa. Maalämmön tuottamistapa on erittäin ympäristöystävällinen.

Maalämpöinvestoinnit taloyhtiössä toteutetaan usein rahoitusvastikkeen sijasta maalämmön tuottamilla kustannussäästöillä. Yleisimmissä tapauksissa maalämmön investointikustannuksien takaisinmaksuaika on kerrostaloissa 4 - 10 vuotta. Hankkeen onnistumisen takeena on ammattimainen suunnittelu ja asennus. Erilaiset kohteet vaativat erilaisia maalämpöjärjestelmiä ja päätös oikeasta järjestelmästä kuuluu aina alan kokeneelle ammattilaiselle. Näin voidaan taata pitkäikäinen ja kustannustehokas lopputulos.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

TIPITEKIIN OVAT LUOTTANEET USEAT YRITYKSET JA TALOYHTIÖT

TURUN SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA!

TUTUSTU PALVELUIHIMME

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 9-17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]