Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU HOITUU TIPITEKIN ASIANTUNTIJOILTA TÄYDEN PALVELUN TOIMITUKSENA.
PYYDÄ TARJOUS! PALVELEMME TURUN JA KOKO VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA.

JÄLLEENMYYNTI JA ASENNUS TALOYHTIÖILLE SEKÄ YRITYKSILLE TURUN JA KOKO VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA

Tipitek tarjoaa huippumerkkien ilma-vesilämpöpumput täyden palvelun toimituksena. Valitsemme kanssasi parhaiten tarpeitasi vastaavan laitteen, hoidamme sen asennuksen ja opastamme käyttöönotossa. Kun on huollon aika, voit kääntyä tällöinkin puoleemme. Kaikki työt, joita pumppu vaatii toimiakseen, onnistuvat meiltä. Asioit siis vain yhden ja saman yrityksen kanssa! Kysy palveluamme Turun, Raision, Naantalin tai muun Varsinais-Suomen alueelle.

Ilma-vesi­lämpö­pumppu on ekologinen valinta koko kiinteistön lämmitykseen

Ilma-vesilämpöpumppu sopii mainiosti vaikkapa rivitalojen, pienkerrostalojen ja liikekiinteistöjen lämmitykseen. Lämpöpumppu ottaa lämpöenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpulla saadaan lämmitettyä sekä käyttövesi että sisäilma, kätevästi siis koko kiinteistö.

Ilma-vesilämpöpumpun kustannustehokkuus on korkea ja alkuinvestointi pienempi kuin esim. maalämmössä. Tärkeää on huomioida, että pumppu ei riitä yksinään kaikista kovimmilla pakkasilla, vaan sen teho laskee ja kaveriksi tarvitaan varalämmitysjärjestelmä.

TIPITEKIN ASIANTUNTIJAT OVAT AINA VALMIINA PALVELEMAAN

Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa useimpiin kohteisiin, mutta suunnittelu vaatii aina ammattilaisen toteuttamat kattavat tutkimukset. Tärkeää on pohtia, mikä on kyseiseen kohteeseen pitkällä aikavälillä tehokkain lämmitysmuoto ja mitä käytetään varalämmitysjärjestelmänä.

Tipitekin asiantuntijoiden avulla löydät parhaimman lämmitysmuodon. Ota yhteyttä heti, kun suunnittelet ilma-vesilämpöpumpun tai jonkin muun lämmitysjärjestelmän hankkimista. Näin pystymme huomioimaan kaikki lähtökohdat ja vaatimukset, joita järjestelmälle haluat asettaa.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

TIPITEKIIN OVAT LUOTTANEET USEAT YRITYKSET JA TALOYHTIÖT

TURUN SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA!

TUTUSTU PALVELUIHIMME

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 9-17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]