Aurinkosähkö­järjestelmät

Aurinkosähkö­järjestelmät

TIPITEK ON AURINKOSÄHKÖN ASIANTUNTIJA. MEILTÄ SAAT AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT JA AURINKOKENNOT AVAIMET KÄTEEN -ASENNUKSENA TURUN SEUDULLA. PYYDÄ TARJOUS!

ASENNAMME AURINKO­SÄHKÖ­JÄRJESTELMÄT JA AURINKO­KENNOT TURUSSA JA KOKO VARSINAIS-SUOMESSA LIIKEKIINTEISTÖIHIN SEKÄ TALOYHTIÖIHIN

Aurinkosähköjärjestelmä on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen energiaratkaisu, jota voidaan käyttää kiinteistön sähkönkulutukseen. Sen toteutus vaatii kuitenkin ammattilaisen neuvontaa jo varhaisessa vaiheessa, mikäli kiinteistön omistaja tai edustaja ei ole täysin selvillä esim. lupa-asioista, rakentamisen mahdollisuuksista, turvallisuudesta tai vaikkapa pientuottajan ylijäämäsähkön myynnistä. Tipitekin kokeneet asiantuntijat ovat aina apuna, kun harkitset aurinkosähköä kiinteistösi energiantuotantoon. Palvelemme Turun, Raision, Naantalin ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Tuota energiaa itse

JÄRJESTELMÄN ASENNUS JA KUSTANNUKSET

Aurinkosähköjärjestelmä sopii lämmitysmuodoksi kaikkiin kohteisiin omakotitaloista vapaa-ajan asuntoihin sekä liikekiinteistöihin. Aurinkopaneelit asennetaan katolle aurinkoiseen paikkaan ja ne suunnataan kohti etelää maksimaalisen hyödyn saamiseksi. On erittäin tärkeää, että asennus tehdään oikein, jotta järjestelmä toimii huolettomasti ja tehokkaasti. Kun annat Tipitekin hoitaa työn, sinun ei tarvitse itse huolehtia ja ottaa selvää laitteista saati asennuksesta. Me huolehdimme, että järjestelmät asennetaan kuten pitää ja saat opastuksen niiden oikeaoppiseen käyttöön.

Uudiskohteisiin on järkevää asentaa paneelit jo rakennusvaiheessa, jolloin hyödyt saadaan kerättyä jo asumisen alkuvaiheesta lähtien. Jos järjestelmä asennetaan iäkkäämpään rakennukseen, on tarkastettava katon kunto, sillä paneelit eivät varmista katon tiiveyttä. Ne tarvitsevat tuetun alusta, joten esim. räystäisiin paneeleja ei voi asentaa.

Aurinkosähköjärjestelmät voivat olla liitettyinä sähköverkkoon tai ne voivat toimia itsenäisesti. Verkkoon liitetyn järjestelmän etu on, että sen tuottama ylijäämäsähkö, jota kiinteistö ei käytä itse, voidaan myydä takaisin sähköverkkoon. Tällöin on oltava sopimus sähkön myyjän kanssa.

Järjestelmien hinnat ovat laskeneet 2010-luvun alkupuolelta lähtien voimakkaasti tekniikan kehittyessä ja paneelien yleistyessä. Kokonaishintaan vaikuttavat monet muutkin asiat kuin pelkät paneelit. Järjestelmä tarvitsee toimiakseen mm. invertterin, säätölaitteet sekä tietysti työvoimaa asennuksen yhteydessä. Kokonaiskustannukset ovat kuitenkin alentuneet hiljalleen, ja hyötysuhteet kasvavat jatkuvasti teknologian kehittyessä.

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME TAI PYYDÄ TARJOUS AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUKSESTA

Me Tipitekillä olemme aurinkosähkön asiantuntijoita. Suunnittelemme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät yksilöllisesti avaimet käteen -palveluna kuhunkin kohteeseen. Takaamme laadukkaan asennuksen sekä markkinoiden parhaimmat tuotteet. Pyydä tarjous tai tiedustele lisää! Vastaamme mielellämme kaikkiin aurinkosähköä koskeviin kysymyksiin.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

TIPITEKIIN OVAT LUOTTANEET USEAT YRITYKSET JA TALOYHTIÖT

TURUN SEKÄ KOKO VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLA!

TUTUSTU PALVELUIHIMME

20 KWP AURINKOSÄHKÖPAKETTI

20kWp aurinkosähköpaketti pitää sisällään 80 paneelia joiden asentamiseen vaaditaan 128m2 pinta-ala katolta / alustalta jonne paneelit asennetaa + asennusvara.

20kWp järjestelmä sopii kohteisiin jossa sähkönkulutus on 30 000 - 45 000kWh / vuosi

30KWP AURINKOSÄHKÖPAKETTI

30kWp aurinkosähköpaketti pitää sisällään 100 paneelia joiden asentamiseen vaaditaan 160m2 pinta-ala katolta / alustalta jonne paneelit asennetaa + asennusvara.

30kWp järjestelmä sopii kohteisiin jossa sähkönkulutus on 40 000 - 65 000kWh / vuosi

60KWP AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄ

60kWp aurinkosähköpaketti pitää sisällään 240 paneelia joiden asentamiseen vaaditaan 384m2 pinta-ala katolta / alustalta jonne paneelit asennetaa + asennusvara.

60kWp järjestelmä sopii kohteisiin jossa sähkönkulutus on 65 000 - 90 000kWh / vuosi

SEURAA TÄSTÄ ASIAKKAALLEMME ASENTAMAA 50KWP AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN REALIAIKAISTA TUOTTOA. JÄRJESTELMÄ ON KÄYNNISTETTY KESÄKUUSSA 2017

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 9-17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]