Uudisrakentajat

Uudisrakentajat

TILAA LVIS-URAKOINTI YHDELTÄ TOIMIJALTA JA SÄÄSTÄT VARMASTI AIKAA JA RAHAA.
TIPITEK PALVELUKSESSASI!

KAIKKI LVIS-RATKAISUT AVAIMET KÄTEEN -PALVELUNA

Tipitek tarjoaa uudisrakentajille Turun, Raision, Naantalin ja koko Varsinais-Suomen alueella avaimet käteen -kokonaisuuksia, jotka sisältävät LVIS-suunnitelmat sekä LVIS-urakoinnit.

Kokonaisuuksiin kuuluu lämmönlähde (yleensä maalämpö, ilma-vesilämpöpumppu, vesitakka tai aurinkokeräimet) sekä lämmönjako (yleensä vesikiertoinen lattialämmitys). Käytämme luotettavia Warmian lattialämmitysratkaisuja.

LVIS-suunnittelumme kattaa kaiken tarvittavan

KAIKKI SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

LVIS-suunnittelu uudiskohteessa sisältää LVI-suunnitelmat (lämpö, vesi ja ilmastointi) leimattuna oman kunnan rakennusvalvonnassa, ulkopuoliset viemärisuunnitelmat sekä loppukuvat sähköisessä ja paperisessa muodossa. Suunnitteluun sisältyy myös sähkösuunnitelma, johon kuuluvat johdotuskuva, sähköpisteiden asettelun suunnitelma yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti, valaisijat, valokatkaisijat, valaistuksen ohjaus sekä atk-rasiat.

Saat siis avaimet käteen periaatteella aivan kaiken suunnittelusta toteutukseen saakka. Konsultoimme mielihyvin myös arjen parhaista ratkaisuista, eri valaistuvaiheotehdoista ja kodin energiatehokkuudesta.

LVIS-URAKOINTI KUSTANNUSTEHOKKAASTI YHDELTÄ TOIMIJALTA

Kun kaikki LVIS-ratkaisut keskitetään yhdelle toimijalle, säästetään rahaa ja aikaa. Usein asiakas joutuu kysymään erilliset tarjoukset lattialämmityksestä, LVI-töistä, maalämmöstä jne. Erillisten palveluntarjoajien käyttäminen voi johtaa tilanteeseen, jossa eri töiden limittämisestä ja aikatauluista seuraten työmaa seisoo tyhjänä.

LVIS-urakointi sujuu katkoitta ja ja loppukustannuksetkin jäävät pienemmiksi, kun työt keskittää Tipitekille. Näin käytössäsi on koko projektin ajan yksi ja sama yhteyshenkilö, joka koordinoi hanketta ja pitää sinut ajan tasalla sen etenemisestä. Ja jonka sinä saat kiinni!

Tutustu rahoitusmahdollisuuksiin »

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]