Sähköurakointi

Sähköurakointi

KOTIEN JA VAPAA-AJANASUNTOJEN SÄHKÖISTYKSET JA UUDIS- JA
REMONTTIHANKKEET OSAAVASTI TIPITEKILTÄ!

SÄHKÖURAKOINNIT VAHVALTA SÄHKÖALAN OSAAJALTA

Tipitekiltä saat sähköurakointityöt omakotitaloihin, vapaa-ajanasuntoihin sekä muuhun asumiseen niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Vahva sähköalan osaamisemme takaa sujuvan ja onnistuneen sähköurakoinnin.

Haluamme taata asiakkaillemme pitävät aikataulut, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen sähkötöiden toteutuksen sekä vaivattoman avaimet käteen -palvelun.

Kysy sähkömiestämme avuksesi Turun, Raision, Naantalin tai muun Varsinais-Suomen alueelle!

Sähköurakoinnit koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin

SÄHKÖURAKOINTI UUDISKOHTEISSA

Sähköistämme pien- ja omakotitalot, vapaa-ajan asunnot sekä ulkorakennukset. Sähköurakointi toteutetaan valmiiden piirustusten pohjalta kaikki turvallisuus- ja sähkömääräykset huomioiden, rakennushankkeen aikatauluja unohtamatta. Voit ottaa yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen rakentamisen aloittamista, näin voimme auttaa parhaiten kaikissa sähkötöihin liittyvissä asioissa.

SÄHKÖSANEERAUS REMONTTIKOHTEISIIN

Suunnitteletko kotisi tai vapaa-ajan asuntosi sähkösaneerausta? Tipitek on taitava kumppani suunnittelemaan ja päivittämään esimerkiksi vanhan rakennuksen sähköratkaisut vastaamaan nykypäivän vaatimuksia, sekä asukkaan tarpeita ja toiveita. Ammattilaisen avulla valitset kotiisi energiatehokkaat ja arjessa toimivat, pitkäikäiset ratkaisut, jotka myös nostavan asuntosi arvoa. Tutustu rahoitusmahdollisuuksiimme, niin saat sähköurakoinnin joustavin maksuehdoin!

TUTUSTU RAHOITUSMAHDOLLISUUKSIIN »

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]