Putkityöt ja LVI-urakat

Putkityöt ja LVI-urakat

TIPITEKIN PUTKIMIES PALVELEE KAIKISSA KODIN LVI-TÖISSÄ ASENNUKSISTA KORJAUKSIIN JA HUOLTOIHIN.
TILAA PUTKITYÖT TURUN JA KOKO VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLE!

PUTKITYÖT LVI-URAKOINNISTA PUTKISANEERAUKSIIN

Arveluttaako putkien kunto? Kaipaako kylpyhuoneesi päivitystä vai oletko rakentamassa uutta? Tipitekin putkimies palvelee sinua kaikissa putkiasennusasioissa Turun, Raision, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen alueella.

Tipitekin palveluihin kuuluvat kaikki kodin putkityöt alusta loppuun, edullisesti ja turvallisesti. Käytämme LVI-asennuksissa vain luotetuiksi todettuja osia ja suoritamme työn aina takuutyönä.

HINNOITTELU:

(sis. Alv 24%)

  • Tuntiveloitus  62€/h
  • Erikoishuoltotyöt 86,8€/h
  • Kilometrikorvaus 0,99 € per km
  • Hälytyslisä (Iltoina ja viikonloppuina) 150 €
  • Minimilaskutus 2 h (+kilometrit)

Kaikki kodin LVI-urakat

LVI-URAKOINTI JA LVI-TYÖT UUDISKOHTEISSA

Teemme putkityöt pien- ja omakotikiinteistöihin. Toteutamme putkiurakoinnin valmiiden piirustusten pohjalta suunnitellussa aikataulussa. Huomioimme myös uudiskohteiden kaikki turvallisuus- ja muut määräykset. Kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen urakan alkua!

PUTKISANEERAUS REMONTTIKOHTEISIIN

Suunnitteletko kotisi tai vapaa-ajanasuntosi putkisaneerausta? Olemme oiva kumppani suunnittelemaan ja päivittämään esimerkiksi vanhan rakennuksen LVI-ratkaisut vastaamaan nykypäivän tarpeita ja määräyksiä.

Ajankohtaiset LVI-ratkaisut kodissa nostavat asunnon arvoa ja ennen kaikkea takaavat toimivan sekä turvallisen kodin. Modernit ja ammattimaisesti toteutetut LVI-ratkaisut auttavat välttämään ikäviä ja kalliita yllätyksiä tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää kohteesi asennustarpeista! Voit myös pyytää suoraan tarjouksen putkityöstä tai muusta LVI-urakasta.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]