lvis-suunnittelu

LVIS-suunnittelu

TIPITEK ON LVIS-SUUNNITTELUN JA -URAKOINNIN YKKÖNEN VARSINAIS-SUOMESSA.
PYYDÄ TARJOUS UUDIS- TAI SANEERAUSKOHTEESEEN!

LVIS-SUUNNITELMAT
JA - URAKOINNIT AMMATTITAIDOLLA

Tipitekin LVIS-suunnitteluun kuuluu avaimet käteen -periaatteella lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköratkaisujen suunnitelmat siten, että lopputulos on energiatehokas, aikaa kestävä, ammattimaisesti toteutettu ja kaikkia tämän päivän määräyksiä noudattava. Säästät aikaa, vaivaa, rahaa ja hermoja, kun saat kaiken suunnittelun yhdeltä ja samalta taholta. Ja ammattimaisesti suunniteltu kun on puoliksi tehty!

LVIS-Suunnittelu ja urakointi

SUUNNITTELUMME HUOMIOI KAIKEN RAKENNUKSEN OMINAISUUKSISTA ASIAKKAAN TOIVEISIIN

Lue kertomuksemme yhdestä kokonaisurakasta asiakkaan kommenttien kera. Suunnitelmia tehdessä huomioon tulee ottaa mm. asumiskohteen tyyppi; onko kyseessä omakotitalo, rivitalo, vapaa-ajan asunto vai jokin muu rakennus. Myös lämmitettävien neliöiden määrä sekä muun rakennuksen ominaisuudet vaikuttavat oikean lämmitysratkaisun valintaan.

LVI-suunnitelmien lähtökohtana ovat myös asukkaiden toiveet mm. kodin ympäristöystävällisyydestä, taloudellisuudesta ja asumismukavuudesta. Suunnitelmissa tulee huomioida niin ikään toiveet koskien esim. kodin älytekniikkaa ja taloautomaatiota.

Sähkösuunnitelmissa puolestaan isossa osassa ovat asiakkaan toiveet erilaisten sähköratkaisujen ja valaistuksen suhteen, myös sähköpisteiden toimivat sijainnit ja turvallisuus ratkaisevat. Vanhojen kohteiden saneeraus vaatii aina erilaiset suunnitelmat kuin uudiskohteiden.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]