Palvelut

Palvelut

TIPITEK ON TALOTEKNIIKAN MONIOSAAJA: LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT,
PUTKI- JA SÄHKÖTYÖT, LAITTEET JA ASENNUKSET KOKO VARSINAIS-SUOMEEN!

PALVELUT

PUTKITYÖT

SÄHKÖURAKOINTI

SÄHKÖASENNUS JA SÄHKÖALAN KORJAUSTYÖT

UUDISRAKENTAJAT

Lämmitysjärjestelmät, putkityöt ja sähköasennukset

KAIKKI LVIS-PALVELUT TIPITEKISTÄ SAMAN KATON ALTA

Tipitek on talotekniikan täyden palvelun yritys Turussa! Meiltä saat kaiken LVIS-töihin: lämmitysjärjestelmät ja muut laitteet, putkityöt, sähköasennukset ja -korjaukset. Tuotteisiimme kuuluvat mm. huippumerkin maalämpö-, ilmalämpö- ja VILP-pumput sekä aurinkosähköjärjestelmät. Tarjoamme asennus- ja huoltopalvelut sekä tuotteiden jälleenmyynnin.

KORJAUS- JA UUDISRAKENTAJIEN KUMPPANI

Korjaus- tai uudisrakentaja saa Tipitekiltä käyttöönsä ammattilaistemme asiantuntemuksen sekä parhaimmat tuote- ja palvelupaketit! Käytämme vain markkinoiden laadukkaimpia tuotteita, joiden energiatehokkuus ja käytettävyys ovat omalla tasollaan. Tämä takaa viihtyisän asumisen, toimivan talotekniikan ja tuntuvat kustannussäästöt energiankulutuksessa.

AVAIMET KÄTEEN JA RAHOITUS VIELÄ KYLKEEN

Kaikki palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan osa- tai kokonaistoimituksena. Voit siis tilata meiltä vaikka koko kotisi tai vapaa-ajan asunnon LVIS-urakan: lämmitysjärjestelmät sekä putki- ja sähkötyöt. Mikäli tarvitset joustoa ja lisäapua kustannuksiin, kauttamme saat myös kätevän rahoituksen.

Haluamme olla alan paras lämmitysjärjestelmien ja muiden LVIS-järjestelmien tarjoaja. Liity tyytyväisiin asiakkaisiimme ja totea palvelumme mainio laatu itse!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]