Toshiba Polar Black

Toshiba Polar Black

Vuoden 2023 uutuus

Toshiba Polar Black -ilmalämpöpumppu tuo kotiisi tyyliä mattamustalla sisäyksiköllä ja tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja energiansäästöä parhaassa energialuokassa

Tilaa vuoden 2023 ilmalämpöpumppu-uutuus Tipitekiltä!

Polar Blackin musta sisäyksikö

Toshiba Polar Black -ilmalämpöpumppu

Polar Blackin mattamusta sisäyksikkö on 80 cm leveä ja siinä on näkymättömät putkiaukot. Laitetta ohjataan helppokäyttöisellä ja tyylikkäällä ohjaimella tai vakiona sisäänrakennetun WIFI-ohjaimen avulla vaikka älypuhelimella.

Laite nyt myynnissä!  Palvelemme Turusta käsin.

LATAA ESITE »

TILAA POLAR BLACK ASENNUKSELLA »

Tyylikäs tumma muotoilu täydentää sisustuksesi

Toshiba DESIGN -malliston uusin tulokas on jo itsessään tyylikäs sisustuselementti. Nykyaikaisen muotoilun, suorien linjojen, mattapinnan ja näkymättömien putkiaukkojen ansiosta se sopii täydellisesti kaikkiin sisätiloihin.

Tervetuloa parhaaseen A+++ ENERGIALUOKKAAN

Toshiban rotaatiokompressori-tekniikka yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden. Säästä A+++ luokalla lämmittämisessä ja A++ luokalla jäähdytyksessä.

Miellyttävyys ja luotettavuus

POLAR BLACK sisältää lukuisia toimintoja ja tarjoaa esimerkillisen käyttömukavuuden vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen ympärivuotinen tehokkuus pitää sinut lämpimänä läpi Suomen kylmän talven.

Kätevä kaukosäädin ja älykkäät toiminnot

Huippumoderni ja tyylikäs, musta kaukosäädin pysyy käden ulottuvilla seinälle kiinnitettävän magneettipidikkeen avulla. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella.

Toshiba Polar Black -ilmalämpöpumpussa on vakiona WiFi-ohjaus millä tahansa mobiililaitteella. Lisävarusteena SMS-ohjausmahdollisuus, jolla laitetta voi ohjata kotoa poissa ollessa.

Polar Black -ilmalämpöpumput asennuksella Turku ja lähiympäristö

Toshiba Polar Black -ilmalämpöpumppua on mahdollista saada kahta eri kokoa lämmitykseen ja jäähdytykseen – Tipitekin ammattilaisten asentaman.

Toshiba Polar Black 25

- Lämmitysteho 3,2 kW
- Jäähdytysteho 2,8 kW

Toshiba Polar Black 35

- Lämmitysteho 4,2 kW
- Jäähdytysteho 3,5 kW

Tarkemmat tekniset tiedot

LATAA ESITE »

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE