Toshiba Haori DESIGN

Toshiba Haori DESIGN

MARKKINOIDEN AINOA KANGASVERHOILTU ILMALÄMPÖPUMPPU TOSHIBA HAORI DESIGN VAKUUTTAA TYYLIKKYYDEN LISÄKSI TEHOKKUUDELLAAN. VERHOILUUN VOIT VALITA OMAN KANKAAN, JOLLOIN SE ON HELPPO KUSTOMOIDA SISUSTUKSEEN SOPIVAKSI.

Sisustuksellinen uutuus nyt Tipitekiltä!

Ilmalämpöpumpun tulee olla keskeisellä paikalla huoneistossa – eikä se enää haittaa!

Toshiba Haori DESIGN on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi sovittaa eri sisustustyyleihin sopivaksi. Tehokkuuskin on tunnettua Toshiba-laatua.

Valitsemalla oman kankaan DESIGN-ilmalämpöpumpun verhoiluun, se on helppo kustomoida sisustukseen sopivaksi. Moderni vaalea- ja tummanharmaa toimitetaan tehdasväreinä.

TILAA ILMALÄMPÖPUMPPU »

Skandinaavisen elegantti muotoilu

Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu sopii niin kodin kuin vapaa-ajan asunnollekin. Laitteen linjakas muotoilu sulautuu jo itsessään ympäristöön. Se on palkittu iF Design Awardilla rakennustekniikan sarjassa vuonna 2021.

Parasta energialuokkaa

Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun energialuokka on sekä viilennyksessä että lämmityksessä paras mahdollinen A+++.

Puhtaan raikasta sisäilmaa

Toshiban kehittämä innovatiivinen plasmaionisaattori suodattaa ja neutralisoi saastehiukkaset. Sen lisäksi, että Toshiba Haori DESIGN näyttää upealta, se huolehtii myös sisäilman laadusta. Plasmaionisaattori ainoastaan Haorin E-mallissa.

Kätevä kaukosäädin ja älykkäät toiminnot

Huippumoderni kaukosäädin pysyy käden ulottuvilla seinälle kiinnitettävän magneettipidikkeen avulla. Tärkeimmät toiminnot onnistuvat helposti yhdellä näppäimen painalluksella.

Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumpussa on vakiona Wi-Fi ja lisävarusteena SMS-ohjausmahdollisuus, minkä ansiosta laitetta voi ohjata milloin tahansa kotona tai poissa ollessa.

Kokoja kaikkiin koteihin

Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppuja on mahdollista saada kahta eri kokoa lämmitykseen ja jäähdytykseen, sekä kolmea kokoa vain jäähdytykseen – Tipitekin ammattilaisten asentamana, luonnollisesti.

Toshiba Haori DESIGN NORDIC 25

- Lämmitysteho 3,2 kW
- Jäähdytysteho 2,5 kW

Toshiba Haori DESIGN NORDIC 35

- Lämmitysteho 4,2 kW
- Jäähdytysteho 3,5 kW

Toshiba Haori DESIGN E 10

- Jäähdytysteho 2,5 kW

Toshiba Haori DESIGN E 13

- Jäähdytysteho 3,5 kW

Toshiba Haori DESIGN E 16

- Jäähdytysteho 4,6 kW

Tarkemmat tekniset tiedot löydät Toshiba Haori DESIGN -esitteestä.

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE