Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput

TIPITEKIN ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT OVAT MARKKINOIDEN ENERGIA-
JA KUSTANNUSTEHOKKAIMPIA! KYSY AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUSTA!

PIENENNÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIA JA TILAA PUMPPUTOIMITUS TIPITEKILTÄ

Ilma-vesilämpöpumppu, vesi-ilmalämpöpumppu tai VILP, kaikilla niillä tarkoitetaan järjestelmää, joka pienentää lämmityskustannuksia merkittävästi.

Ilma-vesilämpöpumput ovat energiaratkaisuja, joita voidaan hyödyntää sekä remontti- että uudisrakennuskohteissa. Uusissa omakotitalokohteissa pumpun hankintahinta on edullisempi esim. maalämpöjärjestelmään verrattuna ja se voidaan asentaa jopa ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi.

Kysy sopivaa pumppumallia ja avaimet käteen -asennusta Tipitekiltä Turun, Raision, Naantalin sekä muun Varsinais-Suomen alueelle!

Hyödynnä asiantuntijoidemme apu

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ympäröivästä ilmasta, joten se ei tarvitse porauskaivoa tai lämmönkeruuputkistoa kutenmaalämpö. Pumppu soveltuu sekä patteri- että lattialämmitystä käyttäviin kohteisiin ja se lämmittää niin käyttöveden kuin sisäilman.

VILP voidaan asentaa useimpiin kohteisiin, mutta suunnittelussa kannattaa turvautua aina Tipitekin ammattilaisen apuun, joka kartoittaa kohteesi ja tarpeesi huolellisesti. Olennaista on pohtia, mikä on tehokkain lämmitysmuoto kyseiseen kohteeseen pitkällä aikavälillä ja mitä tarvittaessa käytetään varalämmitysjärjestelmänä.

Vesi-ilmalämpöpumpun edut tulevat hyvin esiin ainakin eteläisemmässä (=lämpimämmässä) Suomessa. Kovimmilla pakkasilla liian pieni ilma-vesilämpöpumppu ei kuitenkaan riitä, vaan sen teho laskee ja kylkeen tarvitaan varalämmitysjärjestelmä. Tipitekin ammattilaiset auttavat sinua näissä valinnoissa.

JOPA PUOLET PIENEMPI LÄMMITYSLASKU

Laadukkaat ja oikein asennetut ilma-vesilämpöpumput voivat pienentää lämmityslaskun parhaimmillaan jopa puoleen! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää pumpun eduista ja suosittelemme sinulle sopivinta mallia.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

JÄSPI

TEHOWATTI AIR SPLIT ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Jäspi Tehowatti Air Split on ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää energiatehokkaasti talon ja käyttöveden. Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi.

TEHOWATTI AIR MONO ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Jäspi Tehowatti Air Monoblock on ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää energiatehokkaasti talon ja käyttöveden. Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi. Tässä ratkaisussa vesi käy ulkona ja kaikki tekniikka löytyy ulkoyksiköstä, asennus käy nopeasti ja vaivattomasti.

TEHOWATTI AIR NORDIC ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Jäspi Tehowatti Air Nordic on monoblock ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää energiatehokkaimmin -25 pakkasasteeseen talon ja käyttöveden. Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi. Tässä ratkaisussa vesi käy ulkona ja kaikki tekniikka löytyy ulkoyksiköstä, asennus käy nopeasti ja vaivattomasti.

BASIC SPLIT ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Jäspi Basic SPLIT on saneerausrakentajan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä, joka pienentää ostoenergian määrää ja päivittää lämmitysjärjestelmän nykyaikaan. Yksinkertainen ja edullinen järjestelmä asennetaan olemassa olevan järjestelmän rinnalle. Basic SPLIT -järjestelmä sopii öljykattilan, sähkökattilan (esimerkiksi JÄSPI Tehowatin) tai energiavaraajan (esimerkiksi JÄSPI OVALIN tai Akvaterm AKVAn) yhteyteen.

BASIC MONO ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Jäspi Basic MONO on saneerausrakentajan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä, joka pienentää ostoenergian määrää ja päivittää lämmitysjärjestelmän nykyaikaan. Yksinkertainen ja edullinen järjestelmä asennetaan olemassa olevan järjestelmän rinnalle. Basic MONO -järjestelmä sopii öljykattilan, sähkökattilan tai energiavaraajan yhteyteen.

Tässä ratkaisussa vesi käy ulkona ja kaikki tekniikka löytyy ulkoyksiköstä, asennus käy nopeasti ja vaivattomasti.

BASIC NORDIC ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Jäspi Basic NORDIC on saneerausrakentajan ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä, joka pienentää ostoenergian määrää ja päivittää lämmitysjärjestelmän nykyaikaan. Yksinkertainen ja edullinen järjestelmä asennetaan olemassa olevan järjestelmän rinnalle. Basic NORDIC -järjestelmä sopii öljykattilan, sähkökattilan tai energiavaraajan yhteyteen. Toimii aina -25 asteen pakkasille ja tuottaa +65asteista vettä.

Tässä ratkaisussa vesi käy ulkona ja kaikki tekniikka löytyy ulkoyksiköstä, asennus käy nopeasti ja vaivattomasti.

JÄSPI BUFFER PUSKURIVARAAJA

Lämmitysverkoston puskurivaraaja lämpöpumpun rinnalle, puskurivaraajan tilavuudet 50, 100, 200, 270 ja 500l

JÄSPI VLM STAR KÄYTTÖVESIVARAAJA

Käyttövesivaraaja lämpöpumpun yhteyteen, tilavuus 300 tai 500l.

COOL W3/W4 SEINÄKONVEKTORI

Seinäkiinnitteinen jäähdytinyksikkö lämpöpumppujärjestelmiin. Kaksi eri teholuokkaa, soveltuu maalämpö ja ilmavesijärjestelmiin liitettäväksi.

COOL R5 KATTOKONVEKTORI

Kattoon upotettava jäähdytinyksikkö lämpöpumppujärjestelmiin. Soveltuu maalämpö ja ilmavesijärjestelmiin liitettäväksi.

MITSUBISHI ELECTRIC

ENERGIANSÄÄSTÄJÄ NYKYISEN LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN RINNALLE

Mitsubishi Electric on kehittänyt laitteiston, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiasäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet - kaikki käyvät.

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN

Täydellinen kokonaisratkaisu saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN HYDROBOX

Monipuolinen lämmitysjärjestelmä tarpeen mukaan.

Ecodan Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin.

SCANOFFICE-ENERGYPAC

Energiatehokas kokonaislämmitysjärjestelmä omakotitaloihin, saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Scanoffice-Energypac lämmitysjärjestelmä on saatavilla lämmitysteholuokkiin 10,5 kW - 17 kW.

Scanoffice-Energypac on täydellinen energiatehokas lämmitysjärjestelmä suuren omakotitalon tarpeisiin, jossa on vesikiertoinen lämmönjako.

JÄSPI BUFFER PUSKURIVARAAJA

Lämmitysverkoston puskurivaraaja lämpöpumpun rinnalle, puskurivaraajan tilavuudet 50, 100, 200, 270 ja 500l

JÄSPI VLM STAR KÄYTTÖVESIVARAAJA

Käyttövesivaraaja lämpöpumpun yhteyteen, tilavuus 300 tai 500l.

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]