Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmät

AURINKOPANEELIT JA MUUT AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄÄN
KUULUVAT TIPITEKILTÄ AVAIMET KÄTEEN -ASENNUKSENA!

UUSIUTUVA, KUSTANNUSTEHOKAS JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN AURINKOSÄHKÖ

Aurinkosähköjärjestelmä on uusiutuva, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen sähköntuottojärjestelmä, joka kasvattaa jatkuvasti suosiotaan.

Aurinkosähköjärjestelmän toteutuksessa kannattaa kääntyä Tipitekin puoleen, sillä oikean laitteen valinta ja asennus vaativat tietämystä esim. lupa-asioista, rakentamisen mahdollisuuksista, turvallisuudesta ja pientuottajan ylijäämäsähkön myynnistä.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle kaiken aurinkosähkön mahdollisuuksista, aurinkokennoista sekä aurinkopaneeleista. Palvelemme Turun, Raision, Naantalin sekä muun Varsinais-Suomen alueella.

Aurinkopaneelit

AURINKOPANEELIT ON-GRID TAI OFF-GRID

Aurinkopaneelit valmistetaan yleisimmin yksi- tai monikiteisestä piistä. Noin 90 % tarjolla olevista aurinkopaneeleista on piikidekennoja. Yhteen kytketyillä paneeleilla eli aurinkopaneeleilla saadaan tuotettua itse tarvittava sähkö esim. valaistukseen ja sähkölaitteiden käyttöön. Kohteesta riippuen järjestelmä tarvitsee usein rinnalleen kuitenkin toisen energiantuottojärjestelmän.

Aurinkosähköjärjestelmät voivat olla liitettyinä verkkoon eli On-Grid tai toimia itsenäisesti kytkemättä verkkoon eli Off-Grid. Verkkoon liitetyn järjestelmän tuottama ylijäämäsähkö, jota kiinteistö ei itse käytä, voidaan syöttää takaisin sähköverkkoon. Tällöin tarvitaan sopimus sähkön myyjän kanssa. Ylijäämäsähkö hinnoitellaan yleisesti sähköyhtiö kohtaisesti markkinahinnan mukaan, eli sähköyhtiösi hyvittää sinulle kulloinkin voimassa olevan taksan mukaisesti tuottamastasi energiasta, joka on syötetty takaisin valtakunnan verkkoon. Tällöin myyntihintaan ei sisälly kuitenkaan sähkönsiirtoa saati veroa.

Verkkoon kytkemättömissä järjestelmissä sähkö varastoidaan, jotta sähköä riittää myös yöaikana. Verkkoon liitetyissä varastointi ei ole tarpeen, sillä aikana jolloin aurinkopaneelit eivät tuota energiaa, sähkö saadaan suoraan verkosta.

KOKONAIS- TAI OSATOIMITUKSET AMMATTITAIDOLLA

Tipitek on aurinkosähkön asiantuntija ja saat meiltä kokonais- tai osatoimituksena energiatehokkaat aurinkosähkötoteutukset - olit sitten uudisrakentaja tai saneeraaja.

Oikein valittu ja asennettu järjestelmä voi palvella sinua todella tehokkaasti omakotitalosi, mökkisi tai maatalosi energiantuotannossa. Asennuksen lisäksi on tärkeää muistaa pitää järjestelmä puhtaana: aurinkopaneeleita on suojeltava naarmuilta ja ne on hyvä pitää puhtaina lehdistä, risuista ja muusta roskasta.

AURINKOSÄHKÖ JA LÄMPÖPUMPPU PARAS YHDISTELMÄ

Aurinkosähkön avulla sinusta tulee uusiutuvan energian sähkön pientuottaja, ja samalla teet hyvän investoinnin. Aurinkosähkö antaa aina merkittävän lisäyksen talon energiakokonaisuuteen riippumatta siitä, millainen lämmitystapa käytössäsi on – puu-, sähkö- tai kaukolämpö.

Paras yhdistelmä on kuitenkin aurinkosähkö yhditettynä lämpöpumppuun. Yhdessä Tipitekin asiantuntijan kanssa varmistat, että saat parhaan laitekokonaisuuden. Aurinkopaneelit, -kennot ja koko järjestelmät ovat meillä aina markkinoiden ykkösluokkaa!

TUTUSTU RAHOITUSMAHDOLLISUUKSIIN »

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS »

2KWP AURINKOSÄHKÖPAKETTI

2kWp aurinkosähköpaketti pitää sisällään 8 paneelia joiden asentamiseen vaaditaan 12,8m2 pinta-ala katolta / alustalta jonne paneelit asennetaan + asennusvara.

2kWp paketti sopii kohteeseen jossa energiankulutus on 10 000 - 13 000kWh /vuosi

3KWP AURINKOSÄHKÖPAKETTI

3kWp aurinkosähköpaketti pitää sisällään 12 paneelia joiden asentamiseen vaaditaan 19,2m2 pinta-ala katolta / alustalta jonne paneelit asennetaan + asennusvara.

3kWp paketti sopii kohteeseen jossa energiankulutus on 13 000 - 16 000kWh /vuosi

5KWP AURINKOSÄHKÖPAKETTI

5kWp aurinkosähköpaketti pitää sisällään 20 paneelia joiden asentamiseen vaaditaan 32m2 pinta-ala katolta / alustalta jonne paneelit asennetaan + asennusvara.

5kWp paketti sopii kohteeseen jossa energiankulutus on 16 000 - 22 000kWh /vuosi

SEURAA TÄSTÄ ASIAKKAALLEMME ASENTAMAA 50KWP AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN REALIAIKAISTA TUOTTOA. JÄRJESTELMÄ ON KÄYNNISTETTY KESÄKUUSSA 2017

LASKE ENERGIANSÄÄSTÖ-
LASKURILLAMME PALJONKO VOIT SÄÄSTÄÄ

NYKYISTÄ LÄMMITYSRATKAISUA EI KANNATA HYVÄKSYÄ SOKEASTI. TUTKI VAIHTOEHTOISIA RATKAISUJA, JOTKA PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ SÄÄSTÄVÄT SINULLE RAHAA PÄIVITTÄIN - JA NOSTAVAT KOTISI ARVOA!

LASKE

TARJOUKSET

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

RAHOITUS

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

MYYMÄLÄ

Palvelemme ma-pe 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

TIPITEK FACEBOOKISSA

[facebook]