LVI-työt

Tipitek tarjoaa kaikki mahdolliset LVI-työt, joita taloyhtiöissä ja liikekiinteistöissä tarvitaan.
Kysy palveluamme Turkuun tai muualle Varsinais-Suomeen!

Suunnittelusta asennukseen Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella

Tipitek Oy tarjoaa yritys- ja taloyhtiöasiakkaille Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella työkokonaisuuksia, jotka sisältävät LVI-suunnitelmat ja LVI-työt. Suunnitteluun kuuluu avaimet käteen -periaatteella lämpö-, vesi- ja ilmastointiratkaisut siten, että lopputulos on energiatehokas, aikaa kestävä, ammattimaisesti toteutettu sekä noudattaa kaikkia nykyajan määräyksiä.

LVI-suunnittelu ja LVI-työt

 

Kaikki kiinteistön LVI-työt

Palvelemme kaikkiin LVI-töihin liittyvissä asioissa, kuten putkiremonteissa, ilmastointiuudistuksissa sekä lämmitysjärjestelmissä. Koko LVI-urakointi onnistuu alusta loppuun edullisesti ja turvallisesti. Käytämme asennuksissa vain luotetuiksi todettuja osia, ja suoritamme aina työmme takuutyönä.

Toteutamme:

Taloyhtiön putkiremontti on aina hanke, joka saattaa tuntua asukkaista epämiellyttävältä, kalliilta ja aikaa vievältä. Jos putkisto ei kuitenkaan ole ajanmukainen ja turvallinen, tulee ongelmista vielä mittavampia.

Putkiston uusimistarpeen selvityksen jälkeen alkaa sopivan urakoitsijan etsintä. Koska meillä Tipitekillä on laaja-alaista osaamista, pystymme tekemään putkiremontin yhteydessä myös muita saneeraustöitä, joten alihankkijoita ei työmaalla tarvita. Putkiremontit toteutetaan tehokkaalla projektinhallinnalla ja ajankäytöllä rakennusta sekä asukkaita kunnioittaen. Ennen kaikkea taloyhtiöiden putkiremonteilla tähdätään kestävään, turvalliseen ja taloyhtiön arvoa lisäävään lopputulokseen.

Liikekiinteistöjen LVI-työt

Olipa kyseessä vanha tai täysin uusi, rakenteilla oleva liikekiinteistö, saat Tipitekiltä LVI-suunnitelmat sekä urakoinnin tarpeesi mukaan. Jos suunnitteilla on uudisrakennus, kannattaa meihin ottaa yhteyttä jo hyvissä ajoin ennen projektin alkamista. Etukäteissuunnittelulla voimme hioa toiminnallisuudet ja LVI-ratkaisut entistäkin energiatehokkaammiksi ja pitkäikäisemmiksi.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella. Tavoitteemme on toimia aina tavalla, jota voi suositella naapurillekin! Muistathan, että kauttamme saat myös rahoituksen LVI-töille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Laske energiansäästö-
laskurillamme paljonko
voit säästää

Nykyistä lämmitysratkaisua ei kannata hyväksyä sokeasti. Tutki vaihtoehtoisia ratkaisuja, jotka pitkällä aikavälillä säästävät sinulle rahaa päivittäin - ja nostavat kotisi arvoa!

LASKE 

Tipitekiin ovat 
luottaneet useat 
yritykset ja taloyhtiöt 

Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella

Tutustu palveluihimme

Tarjoukset

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

Rahoitus

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

Myymälä

Palvelemme ma–pe 9–17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

Tipitek Facebookissa

Sivukartta