Asiantuntija­palvelut

Tipitekin asiantuntijapalvelut tähtäävät maksimaaliseen energiansäästöön.
Kysy apuamme Turun tai muun Varsinais-Suomen alueelle!

Avullamme valitset parhaimmat
energian­säästö­ratkaisut taloyhtiöön tai liikekiinteistöön

Turkulainen Tipitek tarjoaa asiakkailleen konsultointi- ja asiantuntijapalveluita, jotta löydetään parhaimmat ja tehokkaimmat energiaratkaisut liikekiinteistöön tai taloyhtiöön. Energiansäästöratkaisuissa tulee ottaa huomioon rakennuksen eri ominaisuudet sekä rajoitukset ja mahdollisuudet saneeraukselle. Kulut ja säästöt erilaisista energiaratkaisuista kannattaa laskea pitkää tähtäintä ajatellen. Hyödynnä tässä asiantuntijan apua.

Meillä Tipitekissä työskentelee vain energia-asioiden huippuammattilaisia, joilta löytyy sopiva palvelukokonaisuus jokaiselle asiakkaalle. Toimimme avaimet käteen -periaatteella, joten olemme mukana projektin suunnittelusta lähtien aina siihen asti, kun energia-asiat tarvitsevat uutta päivitystä tai huoltoa. Toimialueemme ulottuu Turusta Raisioon, Naantalin ja koko Varsinais-Suomeen.

Energiansäästöön asiantuntijan arvokas apu

 

Energiansäästökartoitus

Kartoitamme olemassa olevan lämmitysjärjestelmän sekä muut energiaratkaisut ja annamme asiantuntijalausunnon siitä, mitä muutoksia suosittelemme. Käymme yhdessä läpi syyt suosittelumme takaa ja perusteet sille, miksi tämä järjestelmä olisi kannattavin juuri sinulle. Annamme tietoa eri valmistajien järjestelmistä, laitteista ja niihin liittyvistä ominaisuuksista.

Kiinteistön optimointi ja säätö

Joskus kiinteistössä saatetaan pohtia liiallista energiankulutusta. Tällöin asiantuntijamme voi tulla paikalle kartoittamaan tilanteen ja selvittämään, mistä liika energiankulutus johtuu. Vaihtoehtoisesti voimme tulla täydentämään asiakkaan tietoutta tämän energiajärjestelmästä. Samalla on mahdollista myös säätää kiinteistön järjestelmät kustannustehokkaampaan suuntaan mm. verkostojen tasapainotuksella, lämmityksen säädöillä tai IV-kanaviston nuohouksella ja säädöllä.

Kysy lisää energiansäästöratkaisuista!

Lähdemme mielellämme kartoittamaan, miten kohteesi energiansäästö saadaan huippuunsa ja mitä järjestelmiä tai palveluja meillä on tarjota tavoitetta tukemaan. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Laske energiansäästö-
laskurillamme paljonko
voit säästää

Nykyistä lämmitysratkaisua ei kannata hyväksyä sokeasti. Tutki vaihtoehtoisia ratkaisuja, jotka pitkällä aikavälillä säästävät sinulle rahaa päivittäin - ja nostavat kotisi arvoa!

LASKE 

Tipitekiin ovat 
luottaneet useat 
yritykset ja taloyhtiöt 

Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella

Tutustu palveluihimme

Tarjoukset

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

Rahoitus

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

Myymälä

Palvelemme ma–pe 9–17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

Tipitek Facebookissa

Sivukartta