Putkityöt ja LVI-urakat

Tipitekin putkimies palvelee kaikissa kodin LVI-töissä asennuksista korjauksiin ja huoltoihin.
Tilaa putkityöt Turun ja koko Varsinais-Suomen alueelle!

Putkityöt LVI-urakoinnista putkisaneerauksiin 

Vuotaako hana? Arveluttaako putkien kunto? Kaipaako kylpyhuoneesi päivitystä vai oletko rakentamassa uutta? Tipitekin putkimies palvelee sinua kaikissa putkiasennusasioissa Turun, Raision, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen alueella.

Tipitekin palveluihin kuuluvat kaikki kodin putkityöt alusta loppuun, edullisesti ja turvallisesti. Käytämme LVI-asennuksissa vain luotetuiksi todettuja osia ja suoritamme työn aina takuutyönä.

Kaikki kodin LVI-urakat

LVI-urakointi ja LVI-työt uudiskohteissa

Teemme putkityöt pien- ja omakotikiinteistöihin. Toteutamme putkiurakoinnin valmiiden piirustusten pohjalta suunnitellussa aikataulussa. Huomioimme myös uudiskohteiden kaikki turvallisuus- ja muut määräykset. Kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen urakan alkua!

Putkisaneeraus remonttikohteisiin

Suunnitteletko kotisi tai vapaa-ajanasuntosi putkisaneerausta? Olemme oiva kumppani suunnittelemaan ja päivittämään esimerkiksi vanhan rakennuksen LVI-ratkaisut vastaamaan nykypäivän tarpeita ja määräyksiä.

Ajankohtaiset LVI-ratkaisut kodissa nostavat asunnon arvoa ja ennen kaikkea takaavat toimivan sekä turvallisen kodin. Modernit ja ammattimaisesti toteutetut LVI-ratkaisut auttavat välttämään ikäviä ja kalliita yllätyksiä tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää kohteesi asennustarpeista! Voit myös pyytää suoraan tarjouksen putkityöstä tai muusta LVI-urakasta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Laske energiansäästö-
laskurillamme paljonko
voit säästää

Nykyistä lämmitysratkaisua ei kannata hyväksyä sokeasti. Tutki vaihtoehtoisia ratkaisuja, jotka pitkällä aikavälillä säästävät sinulle rahaa päivittäin - ja nostavat kotisi arvoa!

LASKE 

Tipitekiin ovat 
luottaneet useat 
yritykset ja taloyhtiöt 

Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella

Tutustu palveluihimme

Tarjoukset

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

Rahoitus

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

Myymälä

Palvelemme ma–pe 9–17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

Tipitek Facebookissa

Sivukartta