Ilma­lämpöpumput

Tipitek tarjoaa markkinoiden parhaimmat mallit ja meidän 
ilmalämpöpumpputoimitus sisältää kaikki työt sähköasennuksia myöten.

Lämpöä ja viilennystä kotiin yhdestä ja samasta laitteesta

Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät omakotitalosi, kesämökkisi ja muut tilat helposti ja energiaa säästäen. Ilmalämpöpumppu palvelee kesäkuumalla ilmastointilaitteena ja säästää energiakuluja talven pakkasilla.

Tipitek tarjoaa erilaiset ilmalämpöpumput laajasta valikoimastaan Turun, Raision, Naantalin sekä ympäristökuntien alueilla. Ota yhteyttä, niin autamme juuri sinun kohteeseesi sopivan ratkaisun valinnassa.

Lämpö ja viilennys samasta laitteesta

Hiljainen ja silti tehokas

Ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta sisäilmaan ulko- ja sisäyksikön avulla. Pumpun oikea sijoittelu on erittäin tärkeää, jotta siitä saadaan kaikki hyöty irti. Olennaista on, että ilmavirta pääsee liikkumaan vapaasti huoneiden välillä.
 
Ammattilaisen asentama pumppu ei aiheuta meluhaittoja, mutta viilentää ja lämmittää kiinteistön todella tehokkaasti! Pumpulla pystytään säätelemään myös huoneilman kosteutta ja laatua.

Ajan kuluessa ilmalämpöpumppu kannattaa myös huollattaa, jotta sen hyötysuhde pysyy korkeana.

Ilmalämpöpumput täyden palvelun toimituksena

Ilmalämpöpumput saa Tipitekiltä aina täyden palvelun toimituksena: autamme sopivan ilmalämpöpumppumallin valinnassa, teemme sähkö- ja muutostyöt kattavan asennuksen, käyttöönoton ja käyttöopastuksen. Kaikki työt hoituvat meiltä, joten sinun ei tarvitse etsiä muualta sähkömiestä tai timpuria.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Mitsubishi Electric

LN Mallisarja

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on täällä, Mitsubishi Electricin huippu-uutuus Suomen markkinoille. Lämmityksen toimintatakuu -35 pakkasasteeseen. Aivan ilmiömäisellä suodatintekniikalla ja usealla eri värivaihtoehdolla. Se on nyt täällä, lue ja ihastu.

Katso esite

FH Mallisarja

Suomen ostetuin lämpöpumppu erinomaisilla ominaisuuksilla

Katso esite

EF Mallisarja

Kirigamine Zen designmallisarjan pumppu

Katso esite

SF Mallisarja

SF-mallisarja on perinteinen ilmalämpöpumppu kovaan lämmitykseen ja jäähdytykseen

Katso esite

KF Mallisarja

KF-mallisarja on alakattoon 4-suuntaan puhaltava sisäyksikkö josta löytyy teholuokkia pienestä suureen tilaan. Erinomainen esimerkiksi uudisrakennuksissa.

Katso esite

KJ Mallisarja

KJ Mallisarjan laitteet on tarkoitettu asennettavaksi lattianrajaan ja on erittäin varteenotettava vaihtoehto, kun tila on rajallinen katonrajassa. 

Katso esite

Multisplit Mallisarja

Yhdistele sisäyksiköitä mielesi mukaan, jopa viisi sisäyksikköä voidaan kytkeä yhteen ulkoyksikköön 

Katso esite

Hyper Heating tuplasplit

Uusi supertehokas Hyper Heating ulkoyksikkö, lämmitystehoa 6,4kW -15 asteen pakkasessa kahdelle sisäyksikölle.

Katso esite

Fujitsu

Fujitsu LZCAN Nordic

Fujitsun edistyksellinen invertteriteknologia ja tehokas lämmönvaihdin mahdollistavat markkinoiden parhaan SCOP 5.31 ja maksimilämmitystehon 8,9 kW.

Lämmöntuotto -25°C pakkasilla on vielä lähes 5kW

Katso esite

Fujitsu Design Nordic LT

Fujitsu Nordic Inverter LT on seinämallinen ilmalämpöpumppu, joka on palkittu kansainvälisissä designkilpailuissa. Lisäksi Nordic-malli sopii suomalaiseen kotiin senkin vuoksi, että laite ei hyydy kovallakaan pakkasella.

Katso esite

Fujitsu nordic inverter

Slim Nordic Inverter LMCBN -sarja on yksi Fujitsun suosituimmista ilmalämpöpumppumalleista. Se on varma valinta sekä energian säästämiseen että kodin mukavuuden parantamiseen.

Katso esite

Fujitsu Inverter LF

Fujitsun ASYG18-24-30LF inverter-seinämalli on designiltaan yksinkertainen ja elegantti, ja se sopii hyvin niin toimistotiloihin, ravintoloihin, kauppoihin kuin asuntoihinkin. Pumppu tuottaa tehokkaasti lämpöä jopa -25 asteen ulkolämpötilassa.

Katso esite

Fujitsu LLCC

Seinämalli Inverter LLCC on tehokas ilmalämpöpumppu, joka Suomen ilmasto-olosuhteissa soveltuu erinomaisesti jäähdyttämiseen. Laite tarkoitettu pelkästään jäähdytyskäyttöön. 

Katso esite

Fujitsu lattiamallin nordic inverter

Lattiamalliset ilmalämpöpumput asennetaan pääsääntöisesti paikkoihin, joihin muun tyyppiset laitteet eivät sovellu. Monissa tiloissa ilmastointilaitetta ei voida asentaa seinälle tai kattoon. Syynä voi olla esimerkiksi se, että laitetta ei haluta näkyvästi esille. Tällaisissa tilanteissa sopiva ratkaisu voi olla lattiamalli, joka voidaan asentaa näkymättömiin esim. parven tai ikkunan alle.

Katso esite

Fujitsu combact kattokasetti

Kasettimallinen sisäyksikkö sopii erinomaisesti tiloihin, joissa lämpöpumpun halutaan olevan mahdollisimman huomaamaton. Asennuksessa ilmalämpöpumppu upotetaan kattoon, ja kattopintaan jää näkyviin vain tyylikäs ja vähäeleinen paneeli.

Fujitsu General kattokasetti soveltuu sekä jäähdytykseen että lämmitykseen, ja niitä käytetään niin toimistoissa, kokoustiloissa, ravintoloissa kuin asunnoissakin.

Katso esite

Fujitsu multisplit järjestelmä

Multi Split monihuonejärjestelmä tarjoaa viihtyvyyttä erilaisiin tilanteisiin niin kotona kuin työpaikallakin.

Sisäyksikköinä voidaan käyttää seinä-,lattia-,katto-,kasetti tai kanavayksiköitä. Yhteen ulkoyksikköön on mahdolista yhdistää maksimissaan kahdeksan sisäyksikköä. 

Katso esite

Fujitsu Asyg suurteho laitteisto

Fujitsu ASYG30-36LM suurtehoilmalämpöpumppu on suunniteltu vaativien hallien ja toimistojen lämmitykseen, viilennykseen sekä serveritilojen jäähdytykseen.

Katso esite

Gree

U-Crown mallisarja

Gree U-Crown, kovaa lämmitystehoa -30 asteen pakkasille erittäin tyylikkäässä alumiinisessa ulkokuoressa. Laitteessa myös Wi-Fi ohjain vakiona. 

Katso esite

Hansol mallisarja

Gree Hansol on erityisesti pohjolan kylmiin olosuhteisiin suunniteltu lämpöpumppu lämmitysominaisuuksia silmälläpitäen.

GREE Hansol 25 ja 35 sarjan laitteet on varustettu sisäänrakennetulla WiFi ominaisuudella. 

Katso esite

Console mallisarja

Gree console mallisarja on seinäävasten lattianrajaan sijoitettava laite josta ilman jako joko pelkästään ylhäältä, tai vaihtoehtoisesti nappia painamalla myös laitteen alaosasta. 

Katso esite

Kaksois-Split mallisarja

Gree Free Match 2 + 1 on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen lämmittämiseen sekä viilentämiseen.  

Katso esite

Kattokasetti mallisarja

GREE U-Match sarjan kattokasetit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi toimistotilat, liiketilat, ravintolat, kokoustilat ja vastaavat suuret tilat.

Katso esite

Sivulta puhaltavien mallisarja

GREE U-Match sarjan kattoon asennettavat sivulta puhaltavat mallit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi niin toimistotilat, ravintolat, kokoustilat kuin muut vastaavat suuret tilat.

Katso esite

Change mallisarja

GREE Change on edullinen huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Laite soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Ei lämmitysominaisuutta.

Katso esite

Fresh Wind mallisarja

GREE Fresh Wind on lattialla seisova ”tornimallinen” lämpöpumppu. Fresh Wind viilentää sekä lämmittää tilat, joissa tehontarve on suuri. Jäähdytysteho 12kW ja lämmitysteho 13,6kW soveltuu erinomaisesti myös korkeisiin tiloihin suuren ilmavirran ansiosta. Lämpöä ja viilennystä erittäin kustannustehokkaaseen hintaan. 

Katso esite

Laske energiansäästö-
laskurillamme paljonko
voit säästää

Nykyistä lämmitysratkaisua ei kannata hyväksyä sokeasti. Tutki vaihtoehtoisia ratkaisuja, jotka pitkällä aikavälillä säästävät sinulle rahaa päivittäin - ja nostavat kotisi arvoa!

LASKE 

Tipitekiin ovat 
luottaneet useat 
yritykset ja taloyhtiöt 

Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella

Tutustu palveluihimme

Tarjoukset

Tutustu kaikkiin ajankohtaisiin tarjouksiimme.

Katso tarjouksemme »

Rahoitus

Kätevä ja edullinen rahoitus jopa 40 000€ saakka.

Tutustu rahoitukseen »

Myymälä

Palvelemme ma–pe 9–17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot »

Tipitek Facebookissa

Sivukartta